Welkom op onze website!

Wij gaan onze deur sluiten. Zaterdag 5 maart van 10u tot 16u zijn wij nog open. Alles is afgeprijsd en alleen morgen in de winkel geldig. Na zaterdag zullen we de website bijwerken. Heeft u nog een kadobon? Lever deze morgen in, lukt dit niet? Stuur even een berichtje, dan komt het altijd goed! Heel graag tot zaterdag 5 maart in de winkel. 

Bij ons vind je alles om van je hele huis een thuis te maken. Van hip, industrieel, vintage, oude en nieuwe spullen. Ook onze kindercollectie is divers, hip en leuk. Ons assortiment is steeds wisselend, dus neem regelmatig even een kijkje. Ben je ergens naar op zoek, of heb je interieur tips/advies nodig? Neem contact op via info@victoriawonen.nl of kom langs in onze winkel. volg ons ook facebook: Victoria Wonen en op instagram: victoria_wonen.

Hoewel we ons best doen om de website zoveel mogelijk up to date (voorraad, nieuwe aanvoer van spullen) te houden kan het voorkomen dat het product dat je hebt gekozen niet meer voorradig is, we nemen dan contact met je op.

Bestellingen die voor 15u geplaatst worden, worden dezelfde dag weg gebracht en dus de volgende dag in huis ( onder voorbehoud want wij zijn afhankelijk van de postbezorgers) Je krijgt een track&trace via DHL om je pakket te volgen. Bij bestellingen vanaf €75,- betaald u geen verzendkosten.

Onze mail komt vaak in de SPAM terecht, dus houd deze in de gaten.

Cadeautje? Wij pakken we het voor u in, zet het in je bestelnotitie.